Naamsverandering Praktijk

Beste mevrouw/mijnheer, beste patiënt(e), beste ouder en verzorger,

we zijn verheugd u op de hoogte te stellen van komende verandering in onze praktijk. Met veel trots en enthousiasme kondigen we aan dat Osteopathiepraktijk F. De Bakker vanaf 2024 een nieuwe naam zal dragen: Osteopathiepraktijk S. Temmerman & F. De Bakker!

Hoewel onze naam is veranderd, blijft ons toegewijde team de komende jaren ongewijzigd. En met veel plezier vermelden we dat sinds 1 oktober onze collega Axel Nagels ons is komen versterken.

Deze naamsverandering weerspiegelt onze evolutie als praktijk, en we zijn enthousiast over de continuïteit en stabiele toekomst die het met zich meebrengt. Hierdoor creëren we dezelfde hoogwaardige dienstverlening waar u steeds op hebt kunnen vertrouwen. We zijn vastbesloten om u de best mogelijke holistische zorg te blijven bieden en uw gezondheid en welzijn te ondersteunen.
We willen u bedanken voor uw voortdurende vertrouwen en steun, en we kijken ernaar uit om u te blijven helpen bij het bereiken van uw optimale gezondheid.

Als u vragen heeft over deze verandering of als u een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen.
Wij wensen u en uw familie een vreugdevol, voorspoedig en gezond 2024!

Met vriendelijke groet,

Steve Temmerman & Frank De Bakker