Home

Osteopathiepraktijk
Frank de Bakker

Lockdown verlengd tot 10 februari 2021

Helaas moeten we melden dat onze praktijk nog steeds genoodzaakt is de behandelingen stop te zetten. Onze beroepsvereniging heeft getracht om achter de schermen deze verlenging voor onze beroepsgroep te vermijden, maar vooralsnog zonder resultaat. Via enkele ministers zijn er parlementaire vragen opgesteld voor het parlement voorzien op 20 januari. Hopelijk met positief resultaat en kunnen we alsnog vroeger openen.
U kan ons wel via e-mail bereiken voor uw vragen betreffende uw klacht of gezondheid, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op: info@osteopathiedebakker.nl

Deze maatregel is van kracht t.e.m. 9 februari 2021. M.a.w. door u geplande afspraken gemaakt t.e.m. 9 februari kunnen niet doorgaan en worden geannuleerd. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor het maken van een nieuwe afspraak.
Gemaakte afspraken vanaf 10 februari 2021 blijven gewoon gelden en onveranderd.
Tot 9 februari 2021 zal het secretariaat telefonisch bereikbaar zijn op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend, van 9u tot 12u.

Ondanks dat wij een (para)medisch contactberoep zijn, zet de overheid ons nog steeds weg als alternatieve geneeswijze en deze contactberoepen worden opgelegd de deuren te sluiten. Dit ondanks het feit dat op het einde van de eerste lockdown in mei, osteopathie gelijkgesteld werd onder dezelfde voorwaarden voor heropening zoals tandartsen, fysiotherapeuten e.d.

 

Nieuws

Petitie: erkenning osteopathie als medisch contactberoep

Beste Mensen, onze beroepsvereniging NVO lanceert deze petitie gericht naar het VWS om osteopathie als medisch contactberoep te erkennen. Samen met enkele persmededelingen proberen zij zo de druk op te voeren en de overheid niet los te laten. Wij hopen uw steun Volg onderstaande link en zo kunnen we elkaar helpen! Bedankt! Klik op deze […]

Video: Hoe werkt een osteopaat!?

Een mooi gestyleerde video van onze beroepsvereniging die de essentie van ons werk en het streven naar zelfherstel, gezondheid en preventie samenvat!

Geen vrij inloopspreekuur mogelijk

Omwille van de getroffen maatregelen betreffende het Coronavirus; is het vrije inloopspreekuur voor onbepaalde tijd opgeschort.