Home

Osteopathiepraktijk
Frank de Bakker

GEEN CORONAPAS NOODZAKELIJK! BELGEN DIE NIET LANGER DAN 12 UUR DE GRENS OVER GAAN MET NEDERLAND, HEBBEN GEEN CORONAPAS NODIG!!! Neem uw afspraakbevestiging mee, dan kan u zonder probleem de praktijk bezoeken!!!

Het zullen vooral Nederlanders zijn, die bij terugkomst van vakantie aan de grens gecontroleerd zullen worden.

 

De praktijk is telefonisch bereikbaar (+31 117 492926) op alle weekdagen van 9u tot 12u en 13u tot 16u. U kan mailen: bakkerosteo@hotmail.com of info@osteopathiedebakker.nl

De stringente maatregelen betreft hygiëne worden in onze wachtkamer en praktijk toegepast, u bent verplicht deze strikt na te leven. Gelieve uw bevestigingsmail die u ontvangt m.b.t. een gemaakte afspraak goed na te lezen en de uitgestalde richtlijnen bij aankomst van de praktijk op te volgen.

Opmerking:

Mensen uit de verhoogde risicogroep opgesteld door het RIVM, mogen niet behandeld worden. Dit betekent als u deze symptomen ervaart: koorts (37,5°C), hoesten en/of kuchen, keelpijn, niezen en/of loopneus, branderige ogen, je ziek voelen en/of diarree, kortademigheid, reuk-/en of smaakverlies, moeheid.

Deze bovenstaande maatregel blijft voor onbepaalde duur gelden, als u klachten heeft op de dag van de geplande afspraak, bent u verplicht ons te bellen en de afspraak te annuleren.

 

Nieuws

Petitie: erkenning osteopathie als medisch contactberoep

Beste Mensen, onze beroepsvereniging NVO lanceert deze petitie gericht naar het VWS om osteopathie als medisch contactberoep te erkennen. Samen met enkele persmededelingen proberen zij zo de druk op te voeren en de overheid niet los te laten. Wij hopen uw steun Volg onderstaande link en zo kunnen we elkaar helpen! Bedankt! Klik op deze […]

Video: Hoe werkt een osteopaat!?

Een mooi gestyleerde video van onze beroepsvereniging die de essentie van ons werk en het streven naar zelfherstel, gezondheid en preventie samenvat!

Geen vrij inloopspreekuur mogelijk

Omwille van de getroffen maatregelen betreffende het Coronavirus; is het vrije inloopspreekuur voor onbepaalde tijd opgeschort.