VACATURE: OSTEOPAAT

Osteopathiepraktijk Frank de Bakker, Eede , Zeeuws-Vlaanderen

Vacature Osteopaat (m/v)

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een leergierige en betrokken collega voor 2 dagen per week, met kansen tot doorgroeimogelijkheden. We zoeken enkel iemand die zich voor lange termijn wil engageren.

In een prachtige omgeving nabij de Zeeuwse kust, kom je te werken in het middelpunt van de praktijk en opleiding Cursus Geïntegreerde Technieken Frank de Bakker.
Je wordt ondergedompeld en opgeleid volgens de kennis en know-how van dit inspirerende concept en zal een heel diverse casuïstiek en patiëntenbestand opbouwen.
In navolging van de cursusweekends gaan overleg en een plezierige werkethiek, steeds gepaard met gezelligheid en enthousiasme.

Je werkt op zelfstandige basis binnen de maatschap. Je agenda en administratie wordt beheerd door onze 2 schatten van secretaresses. Je hoeft je enkel op je patiënten te concentreren.

Het indelen van de werktijden kan in overleg.
1 avond per week is wel een voorwaarde, ook op zaterdagochtend is mogelijk.
Je wordt betrokken bij de cursussen, wat als een verrijking ervaren wordt en je je passieve kennis actief kan delen. Daar leer je vooral zelf het meeste van.
Op vaste tijdstippen is er op donderdagavond intercollegiaal overleg en opleiding.
Er zal voldoende tijd en ondersteuning in je geïnvesteerd worden om je in te werken in een niet-alledaags patiënten-aanbod.

Voor sollicitatie en verdere informatie, kan u reageren op dit e-mailadres:

info@osteopathiedebakker.nl t.a.v. Steve Temmerman

Osteopathiepraktijk de Bakker
www.osteopathiedebakker.nl
Biezenstraat 36
4529JK Eede