nieuws praktijk

Coronavirus: Praktijk telefonisch bereikbaar op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend of via e-mail.

Beste mensen, een behandeling is enkel mogelijk op vertoon van een doktersvoorschrift. Andere afspraken zijn tot 6 april niet mogelijk. HET SECRETARIAAT IS TELEFONISCH BEREIKBAAR OP MAANDAG-, WOENSDAG-, EN VRIJDAGOCHTEND VAN 8U tot 12U. We blijven ook per e-mail bereikbaar, u wordt dan spoedig gecontacteerd.

Geen inloopspreekuur op donderdag 19 maart, maandag 23 maart, donderdag 26 maart, maandag 30 maart en donderdag 2 april 2020.

Het inloopspreekuur op donderdag 19 maart, maandag 23 maart, donderdag 26 maart, maandag 30 maart en donderdag 2 april 2020 zal niet plaats vinden. We danken u voor het begrip.

 

Artikel in Rondje West

"Streekbedrijf de Bakker Osteopathie".

Wilma Valk, een medewerkster van de West-Zeeuwse streekkrant "Rondje West" vroeg een artikel te schrijven over het reilen en zeilen van onze praktijk in de rubriek "Streekbedrijf in de kijker".
Het is een heel mooi artikel geworden waarover we al heel wat leuke reacties hebben gekregen.

FACEBOOK

Beste mensen, 

op Facebook kan u ons nu volgen op volgend adres: www.facebook.com/
OsteopathiepraktijkdeBakker.Eede

Vrij inloopspreekuur

Op maandag- en donderdagavond kan u zich tussen 18u15 en 19u zonder afspraak aanmelden voor een eerste behandeling van acute klachten, zoals spit, nek-, rug- en heupblokkades, schouderklachten en sportblessures.

Inhoud syndiceren